четвртак, 11. јун 2015.

Ulazna vrata




Ulazna vrata

Ulazna vrata su definitivno ono šta se najpe zapaža na jednoj kući ili stanu te čine jedan od najbitnijih estetskih i stilskih elemenata kako same fasade tako i samog objekta.Po njima se prepoznaje sigurnost vašeg doma, bilo da se tiče vremenskih nepogoda ili lične sigurnosti.

Profil vrata mora biti ojačan opremljen specijalnim okovima kao zaštita od provale.. Današnja tehnika i tehnologija su dovedene skoro do savršenstva te PVC vrata ili PVC prozori pružaju najviše standarde koji su mogući u tom pogledu.
Vaše je samo da odaberete model jednokrilna, dvokrilna ili neka iz više delova, zavisno od vaših potrba ili ukusa, sa staklom ili bez njega, mogućnosti ubacivanja ukrasnih ploča i elemenata ili ona jednostavna, minimalističkog stila ali svakako elegantna i sigurna bilo da se radi o novom ili renoviranom objektu.



Sem klasičnih vrata u poslednjih par godina su vrlo aktuelna klizna vrata tačnije čitav sistem kliznih vrata koji daju visok kvalitet stanovanju samom propusnom količinom svetlosti te se ne ugrađuju više samo kao vrata na balkonima, terasama i bašti već zbog konstruktivnih rešenja koja su moguća a zgradama daju moderan duh, čak i kad se radi o renoviranim zgradama.
Kod starih zgrada gde je vršena rekonstrukcija se naročito preporučuju jer ne dovode do velikih izmena same konstrukcije.



Razlikuju se po tome da li su podno-klizna ili klizno sa kipom.
Podno klizna su preporuka kod velikih površina gde su potrebna pomeranja a klizna sa kipom kod nekih manjih otvora … na primer izlaz na terasu.
Sva vrata se mogu oplemeniti i obogatiti roletnama kako u vizuelnom smislu tako i u smislu udobnosti i zaštite. Njihova ugradnja je laka kako kod novoizgrađenih objekata tako što se tiče i renoviranih. Ugradnja je brza i laka, roletne savršeno dihtuju, PVC stolarija je laka za održavanja besprekorne funkcionalnosti. Mogu se pomerati pomoću trake, šipke ili elektronskim pogonom koji može biti na daljinsko upravljanje.

Izbor boja za rolne je isti kao kod izbora boje za vrata i prozore -neograničen.


Нема коментара:

Постави коментар